Ratapihan Ratsutalli

Duckface Dean

Virtuaalihevonen

Lempinimi: "Dean"
Sukupuoli: ori
Rotu: FWB
Syntynyt: 1.1.2015
Ikä: 8 vuotta
Väri: musta, valkoiset sukat, tipt
Säkä: 169 cm
Omistaja: Mila [VRL-11936]
Kasvattaja: Petäjävaara
Koulutustaso: Ko,Int II Re,90 cm
Rekisteritunnus: VH15-031-0064

Hoitajaa ei otetaLuonne

Rämäpäinen Dean on rohkea ori, joka ei ole ehkä se tallin helpoin käsiteltävä. Se ei aina malttaisi kulkeä sievästi riimunnarun toisessa päässä, mutta osaa kyllä joskus käyttäytyä - ainakin hetken. Jästipäisen hevosen kanssa ei aloittelijat pärjää, vaan Dean tarvitsee vierelleen jämäkän ja yhtä itsepäisen käsittelijän, jotta yhteistyö pelaisi.
Ori hurmaa useimmat vintiömäisellä luonteellaan ja upealla ulkonäöllään. Mila kasvatti Deanin koulukisoja silmällä pitäen ja hienosti parivaljakolla on kisoissa mennyt!
Dean on tottunut päivittäisiin hoitotoimenpiteisiin ja tykkää, kun sitä harjataan. Tosin sen kärsivällisyys ei aina kestä pitkiä puunaustuokiota ja tällöin se alkaa temppuilemaan sekä tepastelemaan paikoillaan.

Ratsuna Dean on eteenpäin pyrkivä, lennokas sekä tottelevainen. Se jaksaa keskittyä ratsastajansa ohjeisiin ja tekee sen, mitä pyydetään. Esteitä on Deanin kanssa hieman hypitty, mutta mikään estehirmu ori ei kuitenkaan ole. Sen veri vetää kouluradoille ja hyvä niin... Maastossa Dean on reipas - välillä liiankin reipas - kaveri, joka ei säiky turhista.

Kisamatkoille Dean lähtee innoissaan. Se ei hangoittele vastaan lastauspuuhissa, eikä saa hepuleita matkankaan aikana. Kisapaikalla Dean katselee ympäristöä uteliaana ja osaa käyttäytyä herrasmiehen tavoin. Kisasuorituksetkaan ei Deania stressaa.Suku- ja kisatiedot

Löytyvät hevosen omilta sivuilta, tästä osoitteesta.


Ulkoasu (muokattu) © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |   Kaikki kuvat & tekstit © Helena [VRL-02890]   |   Taustakuva © Ava7 patterns