Ratapihan Ratsutalli

Peltolaukat 4.4.2015

Tulokset tulleet! Kiitoksia osallistuneille!

Nyt kun kevät on päässyt kunnolla vauhtiin ja lumet ovat sulaneet Ratapihan pelloilta, on aika järjestää keväiset peltolaukat! Aurinko on kuivattanut maan ison tien viereisellä suurella pellolla, ja pohja on täydellinen hevosille. Kiristäkää satulavyöt ja lämmitelkää hevosenne, sillä näistä kisoista ei vauhtia puutu! Kisat järjestetään Huhtikuun 4. päivä lauantaina, ja kisaan ovat tervetulleita kaikki! Hoitajat hoitohevosineen pääsevät kisaamaan ja voit myöskin osallistua omalla hevosellasi, pihassa on paljon tilaa trailereille, ja kisojen aikana tallin taukohuoneessa palvelee pieni kanttiini. Kisapäivästä kirjoitetaan myös pieni tarina, johon vierailijat pääsevät mukaan.

Osallistumisohjeet foorumilla, luokat on jaettu hevosten ja ponien luokkiin tasavertaisuuden vuoksi, ja kumpaankin otetaan 10 ratsukkoa.

Palkinnoksi kummankin luokan voittajalle on luvassa vauhdikas piiros ratsukosta! Tulokset arvotaan puolueettomasti arvontakoneella.


Hevosluokka

1. Laura - Paylor
2. Papukaija - SMX Spiral
3. Erika - Grandchamp's Chilipepper
4. Nienke - Must Be Dreaming
5. Melina - Huvitutin Pormestari
6. Mellow - Cranleigh Ariana
7. Jonna - Lampikallion Ryöväri
8. Pierre - Up 'N Ducks
9. Nerita - Wyrda Achard

Poniluokka

1. Mila - Splash Of Keno
2. Salma - Bonnie KN
3. Jonna - Fortis Ritar
4. Romppu - Bambino Piccolo
5. Mellow - Dainty Kierra
6. Melina - Me Samwise
7. Nerita - Fame's Maynight Entity
8. Pierre - Blodwen LAC
9. Papukaija - Latina
10. Nienke - Glæta frá Álfagjöf

Ulkoasu (muokattu) © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |   Kaikki kuvat & tekstit © Helena [VRL-02890]   |   Taustakuva © Ava7 patterns